Vitajte na fanstránke futbalového klubu fc schalke 04 gelsenkirchen
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jak moc ovlivní moje kreditní skóre, když si vezmu půjčku?
morrowine
Chystám se žádat o hypotéku, a tak se snažím zjistit, jak nejlépe na tom budu. Už jsem si jednou kreditní skóre zkoušel zlepšit, ale nevím, jestli to stačí. Teď přemýšlím o tom, že bych si vzal nějakou malou půjčku jenom proto, abych ukázal, že jsem schopný splácet. Ale bojím se, že to bude mít spíš negativní vliv. Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Máte někdo nějaké tipy, co se vyplatí a co ne?

lamarce
Je zajímavé, jak moc se dneska lidi soustředí na to kreditní skóre. Dřív to nikoho nezajímalo, a teď je to skoro nejdůležitější věc, když chce člověk žádat o půjčku nebo hypotéku. Banky si na tom zakládají a podle toho se rozhodují. Takže je asi dobře si to pohlídat a snažit se ho mít co nejlepší. Ale zase si myslím, že by to nemělo být jediný kritérium. Důležité je, aby člověk reálně měl na splácení a nebyl jen "papírově" bonitní.

Linmo
Ahoj, tvůj dotaz mě zaujal, protože jsem řešil něco podobného. Obecně platí, že každá půjčka ovlivní tvé kreditní skóre, ale důležité je, jak s ní nakládáš. Pokud splácíš včas, tak by to mělo tvé skóre spíš zlepšit. Zkus se podívat na https://www.jktour.cz/. Mívají tam i rady ohledně zlepšení skóre a taky si tam můžeš porovnat půjčky, abys viděl, kde by ti nabídli nejlepší podmínky. Může ti to pomoct se rozhodnout, jestli se ti ta ""cvičná"" půjčka vyplatí. Hlavně si to dobře promysli.

Přejít na fórum:
Rýchle správy
29.01 LEC Week 2 - program 29./30.01.2021
24.01 LEC - Tabuľka po prvom týždni
24.01 LEC Week 1 - Výsledky
22.01 LEC Week 1 - program 22/23/24.01.2020
22.01 League of Legends zostava 2021
27.09 Vedenie S04 odvolalo trénera Davida Wagnera
26.09 League of Legends - Abbedagge
11.09 Začína Nemecký národný pohár !
Přihlášení
Tabuľka